Onze merken

Horloges

 • Seiko

  Icon 09

  Seiko is momenteel één van de oudste horlogemerken binnen de horlogebranche en mag dan ook niet ontbreken in ons assortiment. Het inmiddels bekende horlogemerk is in 1881 begonnen met het maken van klokken en zakhorloges. Inmiddels is Seiko wereldleider op het gebied van innovatie in de horlogemarkt. Dit is ook terug te vinden in het ontwerp van de diverse horloges. Kort samengevat staan de Seiko horloges voor innovatie in de techniek en het design.

  Heeft u vragen over over Seiko horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Pulsar

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Pulsar herenhorloges en Pulsar dameshorloges.

  pulsar2
  Heeft u vragen over Pulsar horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Kenneth Cole

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Kenneth Cole horloges.

  kennithcole
  Heeft u vragen over Kenneth Cole horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Breil

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Breil horloges.

  breil
  Heeft u vragen over Breil horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Danish Design

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Danish Design horloges.

  Danish Design
  Heeft u vragen over Danish Design horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Swiss Military Hanowa

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Swiss Military Hanowa horloges.

  Swiss Military Hanowa
  Heeft u vragen over Swiss Military Hanowa horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Skagen

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Skagen horloges.

  Skagen
  Heeft u vragen over Skagen horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Diesel

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Diesel horloges.

  diesel
  Heeft u vragen over Diesel horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Fossil

  Onze collectie bestaat uit een ruim aanbod Fossil horloges.

  fossil
  Heeft u vragen over Fossil horloges? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Goud/Brillant sieraden

 • Bernstein

  Ook de huidige eigenaar van dit letterlijk schitterende merk in sieraden met briljant, stamt uit een juweliersgeslacht. Zijn ouders zijn in de vijftiger jaren een groothandel begonnen in sieraden en horloges en zijn rond 1955 zaken gaan doen met Marc van Loon en zijn vrouw. Nu , 60 jaar later, doen Hub en Marijke van Loon nog steeds zaken met Niek, de zoon van de eerste eigenaren. Deze vertrouwensband is typerend voor de handel in brillant sieraden. Daar gebeurt nog alles met een handdruk. Zo staan ook wij erin.
  bernstein
  Heeft u vragen over Bernstein sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Aller Spanninga

  De leverancier waar zij zaken mee doen voor trouw/relatieringen is Aller Spanninga. (www.allerspanninga.com) Daar voeren wij zowel de gouden als zilveren ringen van. Alsmede pd (palladium 14 krts en Palladium 950 modellen) Palladium is, zoals je wellcht weet, een metaal uit de platina groep dat ook tot sieraden verwerkt kan worden en als “edel”bestempeld kan worden. Op die site staan mooie sfeerbeelden. Klik hier voor de brochure.

  Aller Spanninga2Het grote voordeeel van de zilveren relatieringen van Aller Spanninga is , buiten hun prachtige afwerking, dat je ze binnen 5 jaar na aankoop in kunt ruilen. Wanneer je binnen vijf jaar een paar gouden relatieringen van AS koopt van tenminste € 750,00 of meer krijg je het volledige aankoopbedrag van je zilveren ringen (bij inruil daarvan) in mindering gebracht. Een mooie manier om je relatie te laten bloeien! Vraag naar de eenvoudige voorwaarden in onze winkel.

 • Fjory


  Fjory
  Heeft u vragen over Fjory siearden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Zilveren sieraden

 • Rosa di Luca

  Elegante zilveren sieraden met een klassieke inslag zijn een kenmerk van dit merk. De meeste sieraden zijn bezet met flonkerende zirconia’s en van een ingetogen klasse. Kom en laat U overtuigen.

  Rosa di Luca
  Heeft u vragen over Rosa di Luca sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.
 • New Bling

  New Bling is een merk dat steeds op zoek is naar vernieuwing in sieraden. De eigenaar/ ontwerper is een telg uit een oud juweliersgeslacht en reist over de hele wereld om ideeën op te doen voor zijn nieuwe collecties. Zijn sieradenlijnen zijn te kenmerken als zowel eenvoudig als tot uitbundig bezet met stenen. Veelal “blingende”zirconia’s, gezet in zilver of staal. Een klein voorbeeld daarvan ziet u in de foto hierbij. Sowieso wil hij dat sieraden voor iedereen bereikbaar zijn, omdat we ons graag onderscheiden van anderen.

  New Bling
  Heeft u vragen over New Bling sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Yo Design

  Yo Design
  Heeft u vragen over Yo Design sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Engi Collection

  Sieraden accentueren je identiteit. Niet door overdaad, maar door subtiliteit. eNGi collections omarmt de filosofie dat eenvoud onuitputtelijk is en luxe ook betaalbaar kan zijn. De gouden en zilveren ringen, colliers, hangers, oorbellen en armbanden onderscheiden zich door heldere basisvormen, al dan niet voorzien van geraffineerde details. eNGi collections laat je persoonlijkheid schitteren.

  engiHeeft u vragen over Engi Collection sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.
 • Engelsrufer

  engelsrufer
  Heeft u vragen over Engelsrufer sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Staal/titanium sieraden

 • Xen

  xen
  Heeft u vragen over Xen sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • New Bling

  new bling steel
  Heeft u vragen over New Bling sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Fossil

  fossil steel
  Heeft u vragen over Fossil sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

 • Boccia

  boccia steel
  Heeft u vragen over Boccia (titanium) sieraden? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Kindergeschenken

 • Zilverstad

  zilverstad
  Heeft u vragen over kindergeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. We staan graag voor u klaar om op elke vraag een passend antwoord te geven.

Afdrukken E-mail

MARC VAN LOON
  • Locatie

   Winkelcentrum Woensel 107
   5625 AG Eindhoven
   +31(0)40 241 57 34
   www.marcvanloon.nl
    
  • Openingstijden

   Ma: gesloten
   Di-Do: 09:30 - 18:00
   Vrij: 09:30 - 21:00
   Za: 09:30 - 17:00
   Zo: gesloten
   Zo-opening: bel ons
  • Extra openingstijden klik hier
  •  
    
Download Free Premium Joomla Templates • FREE High-quality Joomla! Designs BIGtheme.net